18/02/2016 Досягли успіху у справі про стягнення валютного кредиту Приватбанком

 ›   ›  18/02/2016 Досягли успіху у справі про стягнення валютного кредиту Приватбанком

Юрист і власник Molodid & Partners, Law firm Владислав Молодід сьогодні у Дніпровському районному суді м. Києва домігся призначення експертизи у справі про стягнення з клієнта нашої фірми валютного кредиту.

Взявши валютний кредит у далекому 2007 р., клієнт виплатила суму що вже набагато більша за кредит, але, на думку Банку, ще винна йому силу-силенну грошей. З минулого липня тривали судові баталії і сьогодні, попри заперечення юриста Приватбанку, суд погодився з нашими аргументами і нарешті задовольнив клопотання про призначення судової експертизи, призначивши у справі економічну експертизу (підвид: експертиза документів фінансово-кредитних операцій). Тепер Банку доведеться почекати з своїми вимогами.

Задача мінімум виконана. Тепер беремось за задачу максимум. Впевнені, що експерти підтвердять наші сумніви і в розмірі заборгованості клієнта і у суперечності постановам НБУ процедури видачі Приватом кредиту, і у законності підвищення ставки по кредиту. І ми ще побачим, хто першим запропонує мирову-)

Коли сильно затискаєш гайки - може зірвати різьбу.


Адреса:

Київ, вул. Михайлівська 21

vlad.molodid@gmail.com

Телефони:

+38 (097) 156 19 29

vlad.molodid@gmail.com