Перевірка контрагента

Останні роки ознаменовані для бізнесу відкриттям  доступу до відомостей, що містяться у багатьох державних реєстрах. Тепер, укладаючи важливий для Вас контракт, або ж просто вперше стикаючись з контрагентом, можна багато чого про нього дізнатися, проаналізувати ступінь його добросовісності у сфері виконання зобов'язань та пунктуальності у веденні господарської діяльності.

Багато інтернет-сайтів, мало пов'язаних з юриспруденцією, рясніють інформацією про недорогу послугу "перевірка контрагента", результат якої Вам готові видати вже через 1 робочу годину після отримання передоплати. Такі мінімальні терміни пов'язані з суто апаратним підходом до проблеми. Дізнавшись назву або код ЄДРПОУ підприємства, яке необхідно перевірити, суто технічно здійснюються запити в ряд державних реєстрів, а інформація, отримана з них, видається Вам за якісний і корисний результат. Однак чи багато дійсно корисної інформації дає Вам така формальна перевірка?

Якщо ви вважаєте таку перевірку достатньою - ми можемо недорого зробити і такий формальний пошук інформації. Однак, на відміну від багатьох суб'єктів ринку, Molodid & Partners, Law firm пропонує до Вашої уваги комплексну перевірку контрагента "другого порядку". Ми не тільки проаналізуємо ключові відкриті державні реєстри (Єдиний державний реєстр підприємств, організацій та установ, Реєстр судових рішень, Реєстр платників ПДВ, Реєстр платників єдиного податку та багато інших), але і дамо детальний аналіз отриманих з них відомостей у форматі Правового висновку (Legal advice).

Приміром, аналізуючи ступінь сумлінності виконання зобов'язань контрагентом, ми запитаємо інформацію про судові процеси в яких він брав участь. Після цього, на відміну від багатьох доступних на сьогодні сервісів, ми не просто надішлемо Вам гору рішень, ухвал і постанов судів у файлах Microsoft Word за вказаний період, а й зробимо аналіз, з ким, з якої причини судився контрагент, хто в цій ситуації був "неправий" і т.д.

Ще одним прикладом перевірки контрагента "другого рівня" може стати не тільки надання замовнику інформації про неподану контрагентом Форму 6 (тобто непідтвердження відомостей про себе в ЄДР), або відсутності КВЕД, відповідних запланованій угоді, але й аналіз формальних наслідків, до яких це може призвести, аналіз того, наскільки ситуація запущена, що прямо або опосередковано може свідчити про наявність/відсутність юристів, що ведуть це підприємство, а значить і рівень його правового захисту та юридичної обізнаності.

Вартість послуги безпосередньо залежить від глибини необхідного пошуку та аналізу інформації, часових затрат і оговорюється з замовником у кожному випадку індивідуально.

Для замовлення послуги "Перевірка контрагента" заповніть форму зворотного зв'язку, розташовану нижче. Опишіть суть Ваших побоювань і рівня глибини дослідження, необхідного від нас. Вкажіть свої контактні дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом, призначимо зустріч або обговоримо проблему по мейлу. Для прискорення прийому і первинного аналізу замовлення, Ви можете підтвердити його подачу в телефонному режимі, повідомивши про нього за номерами, вказаними на сайті.


Адреса:

Київ, вул. Михайлівська 21

vlad.molodid@gmail.com

Телефони:

+38 (097) 156 19 29

vlad.molodid@gmail.com