Розробка договорів

Фізичні особи, підприємства, установи, організації, державні органи щодня стають учасниками різноманітних правовідносин цивільного, господарського, адміністративного характеру. Найпоширенішою формою встановлення, зміни або припинення прав та обов'язків сторін є договір.

Договори необхідні бізнесменам і пересічним громадянам, державним службовцям і громадським організаціям, будь-кому, хто прагне захистити та отримати гарантії своїх прав та обов'язків, прав та обов'язків свого найближчого оточення, клієнтів та контрагентів.

На сьогоднішній день договорами регулються відносини у сфері реалізації товарів і послуг, інших господарських операцій, цивільних прав та обов'язків фізичних та юридичних осіб, трудових, сімейних, земельних відносин, відносин, пов'язаних з правом власності. Цей перелік можна продовжувати до безкінечності.

Одно-, дво- та багатосторонні, відплатні та безвідплатні, публічні, типові та унікальні змішані договори широко охопили усі сфери нашого повсякденного життя.

Скористайтеся послугами нашої фірми у галузі договірного права та будьте певними у тому, що Ваші права та обов'язки, прагнення та очікування отримають якісний формальний вияв.

Для замовлення заповніть форму зворотнього зв'язку, що розташована нижче, описавши, який саме договір або пакет договорів вам необхідний. Вкажіть свої контактні дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом, призначимо зустріч або обговоримо проблему по мейлу. Для прискорення прийому і первинного аналізу замовлення, Ви можете підтвердити його подачу в телефонному режимі, повідомивши про нього за номерами, вказаними на сайті.


Адреса:

Київ, вул. Михайлівська 21

vlad.molodid@gmail.com

Телефони:

+38 (097) 156 19 29

vlad.molodid@gmail.com