12/10/2016 Проводимо відкриту лекцію на тему "Реєстрація суб'єктів господарювання в Україні (на прикладі ФОП і ТОВ)"

 ›   ›  12/10/2016 Проводимо відкриту лекцію на тему "Реєстрація суб'єктів господарювання в Україні (на прикладі ФОП і ТОВ)"

13.10.2016 р. старший юрист і власник Юридичної фірми "Молодід і Партнери" Владислав Молодід проведе в стінах НАУ відкриту лекцію на тему "Реєстрація суб'єктів господарювання в Україні (на прикладі ФОП і ТОВ)". Лекція буде проведена в аудиторії 1.439 головного корпусу університету (Київ, пр-т Комарова, 1) о 13:30. Запрошуються всі бажаючі, вхід вільний.

Це вже другий візит провідного юриста нашої фірми до Національного авіаційного університету. Нагадаємо, 26.03.2015 р.  Владислав вже проводив відкриту лекцію на базі Юридичного Інституту НАУ. ЇЇ темою було "Складання базових процесуальних документів, особливості та стратегія ведення справ у судах загальної юрисдикції". Інформація, озвучена спікером тоді була тепло сприйнята студентами та викладачами Юридичного Інституту НАУ. Невимушена подача матеріалу та ілюстрації з реальних юридичних кейсів є відмітною властивістю тренінгів, майстер-класів та відкритих лекцій нашого очільника.

Юридична фірма "Молодід і Партнери" завжди рада поділитись практичним досвідом та власними напрацюваннями з майбутніми фахівцями-юристами і відкрита до пропозицій щодо проведення лекцій та практичних майстер-класів на базі юридичних факультетів українських вишів.


Адреса:

Київ, вул. Михайлівська 21

vlad.molodid@gmail.com

Телефони:

+38 (097) 156 19 29

vlad.molodid@gmail.com