26/05/2016 Допомогли громадянину України відстояти свої права у спорі в царині міжнародного права

 ›   ›  26/05/2016 Допомогли громадянину України відстояти свої права у спорі в царині міжнародного права

Старший юрист і власник Юридичної фірми «Молодід і Партнери» Владислав Молодід  успішно представив інтереси клієнта у спорі з елементами міжнародно-правового регулювання. Суду було успішно доведено, що порядок прийняття та виконання рішення російського суду щодо нашого клієнта суперечив українському законодавству та міжнародному праву.

За рішенням мирового судді Одинцовського судового району Московської області, прийнятим у далекому 2009 р. клієнт нашої фірми повинен був сплатити певну суму коштів на адресу громадянки Російської Федерації. При цьому про розгляд справи в РФ його своєчасно не було повідомлено, копії рішення належним чином він не отримував. По суті він був позбавлений можливості захистити свої законні права та інтереси на території РФ.

Клієнт звернувся до нашої фірми за допомогою вже на стадії апеляційного оскарження рішення одного з судів Чернігівської області в Україні. Рішення стосувалось примусового виконання рішення російського мирового судді на нашій території.

Юристами нашої фірми був підготований проект детальних заперечень у справі. У таких запереченнях, посилаючись на чинне законодавство України та «Конвенцію про правову допомогу і правові відносини у цивільних, сімейних та кримінальних справах, укладеної державами-членами СНД від 22.01.1993 р.» (Мінська конвенція) ми довели, що законних підстав для примусового виконання рішення російського суду на території України в даному випадку немає.

Такі заперечення належним чином оцінив Апеляційний суд Чернігівської області. 04.04.2016 суд задовольнив прохальну частину наших заперечень та виніс Ухвалу, що повністю задовольняє інтереси нашого клієнта. Тільки переконавшись, що повний текст рішення не суперечить інтересам нашого клієнта, ми вирішили опублікувати цю новину.

Вітаємо старшого юриста і власника нашої фірми Владислава Молодіда з блискучою технічною і стратегічною перемогою!


Адреса:

Київ, вул. Михайлівська 21

vlad.molodid@gmail.com

Телефони:

+38 (097) 156 19 29

vlad.molodid@gmail.com